GENESIS CLINIC

This modern office reception boasts an elegant blend of marble and wood, creating a welcoming yet sophisticated first impression. The eye is drawn upwards to the artistic lighting fixture, reminiscent of a floral arrangement, which softens the sleek lines of the space. The design exudes a contemporary luxury that balances professionalism with artistic flair. 

The fluidity of this corridor’s design is highlighted by the gentle curves of the dynamic ceiling light, which leads the eye through the space. A cozy seating area with green wall accents provides a warm invitation to rest and relax, contrasting with the sleek, polished floors. This hallway harmoniously combines organic elements with modern design, creating an atmosphere of calm sophistication.

LOCATION

Science Park, Dubai

TYPOLOGY

Healthcare

STATUS

Completed

OUR ADDRESS

Scroll to Top