OFFICE AT AWIR

This modern office space is a blend of functionality and style, featuring clean white surfaces and vibrant pops of color from contemporary furniture and lively greenery. Overhead, linear wooden beams intersect with sleek lighting, illuminating the collaborative workspace. It’s an environment designed to inspire creativity and productivity within its bright, open-plan setting. 

In this space, a captivating water feature wall melds with rich wooden paneling, creating a striking contrast against the sleek marble stairs. Ambient lighting highlights the vibrant greenery, infusing a natural, serene element into the contemporary design. It’s an architectural symphony of texture, light, and nature, harmoniously integrated for an elegant ascent.

LOCATION

Awir, Dubai

TYPOLOGY

Office

STATUS

Completed

OUR ADDRESS

Scroll to Top